header-schaer-website-v6.jpg
 

ASTRID VAN BARNEVELD: OFFICE MANAGER HOCKEY

HB = hockeybestuur  |  14-6-2019

Schaerweijde hockey verwelkomde vorige week Astrid van Barneveld. Ze is maandag, woensdag en donderdag van 14.00 – 17.00 uur op de club aanwezig om te werken aan teamondersteuning en zal helpen administratieve en financiële processen in samenwerking met de secretaris en penningmeester goed te laten verlopen. Ook buiten de genoemde tijden zal ze zich een aantal uren voor de club gaan inzetten.

Bakkerij Van Barneveld 

Astrid kende Schaerweijde omdat zij al lang in Zeist woont. Niet vanwege hockey, ze heeft twee kinderen waarvan er een voetbalt en de ander wat minder in sport is geïnteresseerd. Ze kent de club wel als klant: samen met haar man heeft zij Bakkerij Van Barneveld, opgericht in 1906 en ooit begonnen aan de Krakelingweg, verder uitgebouwd tot een succesvolle onderneming. Vorig jaar besloten zij dat ze de zaak wilden verkopen, maar tegen de verwachting in ging dat veel sneller dan ze dachten. In het afgelopen najaar hebben ze samen de overgang naar een nieuwe eigenaar begeleid. Astrid vindt zichzelf veel te jong om haar werkzame leven nu al af te sluiten. Het was Angelique van Velsen, bestuurslid teamondersteuning die haar op de vacature office manager wees. Na een succesvolle sollicitatieprocedure is Astrid vorige week met haar nieuwe baan begonnen. 

Taken

In de profielschets van de office manager staat o.a. dat Astrids taken zijn: 

  • Afhandelen van inkomende en uitgaande communicatie (telefoon, e-mail, post)
  • Fungeren als aanspreekpunt en vraagbaak, zowel intern als extern
  • Uitvoeren van diverse administratieve en financiële taken zoals aan/afmeldingen evenement, betalingen, facturen en declaraties
  • Het bieden van facilitaire ondersteuning (zoals uitgifte en registratie van wedstrijdshirts, informatie naar leden, ondersteuning bij evenementen)
  • Mutaties en aanpassingen in ons ledenadministratiesysteem (LISA)
  • Het beheren van de jaarplanning en de hockey agenda
  • Het ondersteunen van diverse commissies en het bestuur door het uitvoeren van analyses, bijwerken en genereren van rapportages
  • Het opstellen, implementeren en beheren van procedures en processen
  • Beheren van centrale database en archief 

 

Inwerken 

Haar beeld van de club heeft ze inmiddels al bijgesteld. ‘Schaerweijde is veel minder elitair dan ik had gedacht’ zegt ze. Inmiddels heeft ze al heel veel mensen ontmoet en zijn kennismakingsgesprekken op gang gekomen. Ze moet er nog flink wat voeren en het duizelt haar wel een beetje van alle namen, commissies en teams. Gelukkig heeft ze zowel administratief als secretarieel de nodige ervaring, ook opgedaan buiten de bakkerij. Astrid is blij dat ze met haar werk begint in een rustige periode. De veldcompetitie is nu afgelopen en voordat ze met vakantie gaat kan ze zich goed gaan inwerken. 

Astrid, welkom op Schaerweijde en heel veel plezier in je nieuwe job!

Astrid van Barneveld is via e-mail te bereiken: [email protected]

Haar mobiele nummer waarop zij voor Schaerweijde te bereiken is, publiceren wij zo spoedig mogelijk. 

Nieuwsafbeelding

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws