header-schaer-website-v6.jpg
 

VERGEET JE NIET OP TE GEVEN!

Familie Toernooi  |  7-5-2019
Zondag 9 juni, eerste Pinksterdag, is het weer zover: het Blankestijn familietoernooi op Schaerweijde! Stel je eigen team samen! Het belooft weer een fantastische dag te worden met veel hockey, een uitgebreide lunch, gezellige borrel en BBQ en een heerlijke muzikale afsluiting. 

 

De teams
Een team bestaat uit maximaal 15 personen. In de poule fase wordt gespeeld op een half veld met tien spelers met maximaal vier volwassenen. De finale van de Olympische ambities wordt gespeeld op een heel veld. Naar aanleiding van de evaluatie van vorig jaar wordt er dit jaar gehockeyd in drie poules:

·       Poule 1: Jongste jeugd; een gezellige familiepoule met voornamelijk kinderen uit de jongste jeugd

·       Poule 2: … maar we waren er wel bij!een poule voor families met gemengde leeftijden of wat oudere kinderen, die aardig kunnen hockeyen en meedoen voor de gezelligheid 

·       Poule 3: Olympische ambities; een poule voor fanatieke (oudere) kinderen en ouders, die tegen een stootje kunnen 

 

Programma
Vanaf 10.00 is iedereen welkom voor een kop koffie. Om 10.30 uur beginnen de wedstrijden en na het middaguur wordt er voor een uitgebreide lunch gezorgd. De prijsuitreiking vindt rond 16.30 uur plaats, de BBQ volgt drie drankjes later. 

 

Kosten
De kosten bedragen € 150,00 per team inclusief lunch. De BBQ kost €13,00 per volwassene en €8,75 per kind (t/m 10 jaar).

 

Aanmelden
Schrijf je snel in want Vol=Vol!

 

Geen grote familie? Schrijf je dan in met meerdere gezinnen, of bijv. met het team van je kind en hun ouders. 
Ben je nieuw op Schaerweijde? Ook dan vinden we het leuk als je meedoet. Heb je geen team bij elkaar, stuur dan even een mailtje, dan kijken we naar de mogelijkheden. 

 

Vragen? Mail naar [email protected]

 

Sportieve groet en tot zondag 9 juni!

 

De familietoernooi organisatie:
Châtal de Wolf
Josien Wolterbeek
Karlijn Schweitzer
Liesbeth Vinke
Deli Seligmann
Sarah Sonnen
Nieuwsafbeelding

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws