header-schaer-website-v6.jpg
 

SPONSOR DE AFSCHEIDSTRIP VAN JA2!

Jun = junioren  |  4-5-2019

De beste JA2 van Nederland wil naar de UK! Doe mee op het sponsorshirt (aanmelden bij [email protected]) en wordt daarmee onderdeel van deze Success Story van Schaerweijde.

 Zaterdag 20 april jl. werd onze JA2 in Rotterdam de beste JA2 van Nederland. Opnieuw kampioen en opnieuw ongeslagen! We zijn ontzettend trots op onze spelers: Maurits Schouten, Titus Aris, Casper Mulder, Floris Donders, Jason Ooms, Job Witké, Lars Goris, Martijn Kuck, Bram van den Broek, Sebastiaan Smit, Sjoerd Sterrenburg, Thomas Gehrels, Tim Galle en op onze keeper Moos van Onselen.

Dit geweldige resultaat is voor een groot deel te danken aan onze toptrainer en coach Pierre Regnault die de jongens afgelopen jaar met vaste hand over de hindernisbaan heeft geleid waar we keer op keer voor geplaatst werden. 

Omdat dit voor het grootste deel van de JA2 het laatste jaar hockey op Schaerweijde is, heeft Pierre voor zijn team ook een fantastisch afscheid geregeld. Pierre heeft zijn internationale contacten ingezet en van 21 tot en met 24 juni gaat de JA2 naar de UK ! Pierre heeft een prachtig programma in elkaar gezet compleet met spelersbus, twee hockeywedstrijden tegen Engelse teams waaronder de nummer 3 uit de Western League: Isca’s first men’s team en verblijf op de Campus van Bath University. Er worden trips georganiseerd naar Bath, Wells, Glastonbury en Exeter. Er is voor de jongens een bezoek aan het graf van King Arthur ingepland en een rondleiding op Millfield School. Tot slot is er wellicht ook nog een mogelijkheid voor een "meet and greet” met het nationale Rugby team. De JA2 wil deze periode met Pierre en de behaalde successen in stijl afsluiten. Onze jongens verdienen het om een mooie afscheidsreis te maken met hun toptrainer en coach.

Wil jij laten zien dat je trots bent op dit bijzondere Schaerweijde team en wil je deel uitmaken van hun success story? Sponsor dan de JA2 voor de reis naar de UK. Met een bijdrage van 25 euro kun je al een regel kopen op het sponsorshirt van onze spelers (en je mag de tekst helemaal zelf bedenken dus leef je uit) en voor een bedrag vanaf 250 euro staat de naam van je bedrijf met logo op de shirts. Hoe groter het bedrag, hoe groter het logo J.

Ondernemers en fans van JA2 Schaerweijde mogen onze jongens op jullie rekenen? 

Hartelijke groet,

 Ivonne Schouten

Teammanager JA2

Aanmelden sponsoring: [email protected]

Nieuwsafbeelding

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws