header-schaer-website-v6.jpg
 

In memoriam - Pietha Wierks

HB = hockeybestuur  |  14-4-2019

De moeder van Schaerweijde is niet meer.

Op 11 april 2019 is Pietha Wierks overleden. Pietha was tot en met seizoen 2012-2013 manager van Heren 1 van Schaerweijde en zij heeft deze functie acht jaar lang vervuld. Pietha werd in de loop van die acht jaren ernstig ziek maar heeft haar functie kunnen voort zetten met hulp van haar dochter Malou. Zij hebben met elkaar in die acht jaren geen wedstrijd of training gemist. 

 

Pietha was de ‘moederfiguur’ voor de selectie die tussen de club en 'haar jongens' in stond. Die elke keer weer de shirts van de jongens waste. Omdat zij het netjes vond als de jongens er allemaal hetzelfde uitzagen. Die Schaerweijde langzaam maar zeker zag professionaliseren en die de jongens zag ontwikkelen tot een ‘steady’ groep. Die de promotie naar de Hoofdklasse door de gewonnen play offs tegen Hurley meemaakte. Voor haar belangrijke aandeel in deze promotie werd Pietha benoemd tot Lid van Verdienste van Schaerweijde.

 

Wij zullen Pietha missen. 

 

Wij wensen Malou, Vivianne, Maxine, familie en vrienden alle sterkte toe in de komende periode. Vandaag voor aanvang van de wedstrijd van Heren 1 wordt uit respect en ter nagedachtenis aan Pietha een moment stilte in acht genomen.

 

Nieuwsafbeelding

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws