header-schaer-website-v6.jpg
 

EERSTE VELDKAMPIOEN VAN 2019: MA2!

Kampioen!  |  13-4-2019

De champagne vloeide rijkelijk in Veenendaal want vanmiddag versloeg de MA2 onder het toezien oog van Lenie Pierik Spitsbergen MA1 (heel toepasselijk in de hagel en de sneeuw) met 1-4 en hierdoor - met nog maar liefst drie wedstrijden te gaan - mag de MA2 zich nu al kampioen van de poule noemen! Wat een mooie beloning voor de dames die het hele seizoen drie keer in de week keihard hebben gewerkt aan zowel hun technische & tactische skills ├íls aan de teamband door op zaterdagavond (en soms ook op vrijdagavond J) lekker los te gaan in Ladad.

Door het vervroegde doorschuiven van MB1 & MA1-speelsters naar Dames 1 bestond MA2 dit jaar uit meiden die uit vier verschillende teams afkomstig zijn. Geselecteerd op o.a. hun motivatie liep het team sociaal meteen goed en werd onder leiding van de van Phoenix gehaalde trainer/coaches Joost & Oscar hard getraind aan een soepel draaiend team, Helaas liepen de meiden op een totale off-day net de promotie naar de Eerste Klasse mis. Onmiddellijk werd er een nieuw doel gesteld: kampioen worden! En nu dit behaald is, is de volgende stap al bepaald namelijk Ongeslagen Kampioen worden!

Voor het merendeel van het team betekent dit kampioenschap meteen ook de afsluiting van jarenlang hockeyen bij Schaerweijde: van kleuter tot eindexamen. Wat een mooie bekroning van een superleuk seizoen. Wij feliciteren alle speelsters, trainer/coaches Joost en Oscar Tasseron en manager Suzan Van Zeist-Warnaer van harte met dit mooie resultaat!

Nieuwsafbeelding

Reacties

Brechtje Renzema-Martens
Gefeliciteerd!
Fardo Renger
‘n Super prestatie, dames & begeleiding!! Van harte gefeliciteerd!
Suzan van Zeist
Heel erg trots op ‘mijn meiden’! 🍾🥂🎉💪🏼😘

Reageer op het nieuws