header-schaer-website-v6.jpg
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 1 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

zondag 15 september 2019
Tijd T/U Team Tegen team
14:30 Thuis Dames 10 Hockeyclub Amersfoort D3
 

Blankestijn Familietoernooi zondag 9 juni 2019!

Familie Toernooi  |  21-3-2019

Zondag 9 juni, eerste Pinksterdag, is het weer zover: het Blankestijn familietoernooi op Schaerweijde! Stel je eigen team samen! Het belooft weer een fantastische dag te worden met veel hockey, een uitgebreide lunch, gezellige borrel en BBQ en een heerlijke muzikale afsluiting. 

 

De teams

Een team bestaat uit maximaal 15 personen. In de poule fase wordt gespeeld op een half veldmet tien spelers met maximaal vier volwassenen. De finale van de Olympische ambities wordt gespeeld op een heel veld. Naar aanleiding van de evaluatie van vorig jaar wordt er dit jaar gehockeyd in drie poules:

·       Poule 1: Jongste jeugd; een gezellige familiepoule met voornamelijk kinderen uit de jongste jeugd

·       Poule 2: … maar we waren er wel bij!een poule voor families met gemengde leeftijden of wat oudere kinderen, die aardig kunnen hockeyen en meedoen voor de gezelligheid 

·       Poule 3: Olympische ambities; een poule voor fanatieke (oudere) kinderen en ouders, die tegen een stootje kunnen 

 

Programma

Vanaf 10.00 is iedereen welkom voor een kop koffie. Om 10.30 uur beginnen de wedstrijden en na het middaguur wordt er voor een uitgebreide lunch gezorgd. De prijsuitreiking vindt rond 16.30 uur plaats, de BBQ volgt drie drankjes later. 

 

Kosten

De kosten bedragen € 150,00 per team inclusief lunch. De BBQ kost €13,00 per volwassene en €8,75 per kind (t/m 10 jaar).

 

Aanmelden

Aanmelden kun je doenvia dit INSCHRIJFFORMULIER: https://docs.google.com/forms/d/1n0Ezr-SBkvXLf8B1se2vmSEK8vsi7cG9SXYepI9GtTI/viewform?ts=5c7aa854&edit_requested=true 

Schrijf je snel in want Vol=Vol!

 

Geen grote familie? Schrijf je dan in met meerdere gezinnen, of bijv. met het team van je kind en hun ouders. 

Ben je nieuw op Schaerweijde? Ook dan vinden we het leuk als je meedoet. Heb je geen team bij elkaar, stuur dan even een mailtje, dan kijken we naar de mogelijkheden. 

 

Vragen? Mail naar [email protected]

 

Sportieve groet en tot zondag 9 juni!

 

De familietoernooi organisatie:

Châtal de Wolf

Josien Wolterbeek

Karlijn Schweitzer

Liesbeth Vinke

Deli Seligmann

Sarah Sonnen

Nieuwsafbeelding

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws