header-schaer-website-v6.jpg
 

Van de voorzitter- DE EERSTE WEIDEGANG

HB = hockeybestuur  |  9-3-2019

Ja!, het is weer lente. 9 maart is de dag dat onze hockeyers de zaal uitkomen en weer lekker buiten wedstrijden gaan spelen. Het was weer een mooi zaalseizoen, met een aantal kampioenen. Die gaan we op 17 maart voorafgaand aan de eerste thuiswedstrijd van Heren 1 huldigen. Tijdens de finale in Rotterdam mocht ik de jongens van B1 die Nederlands Kampioen Zaalhockey zijn geworden al feliciteren Het blijft bijzonder. Dus ook de complimenten voor jongens C1 die op hetzelfde kampioenschap op het landelijke niveau zilver wonnen! 


Na de ALV van november zijn we als hockeybestuur op zoek gegaan naar nieuwe collega’s en zijn blij om aan te geven dat Robert Hehakaya bereid is gevonden de rol van penningmeester op zich te nemen. Wij zullen op de komende ALV zijn ad interim benoeming definitief maken. Wij zijn in de opvolging ook de bestuurskamer- en commissietaken opnieuw aan het structureren en zijn blij dat op diverse stekken nieuwe commissies ontstaan. Bestaande commissies draaien – en dat is niet vanzelfsprekend - goed door. Waar zouden we zijn zonder al die gemotiveerde vrijwilligers. Overigens zoeken we nog een nieuwe secretaris, dus aarzel niet …


Bij het opnieuw structureren hebben we ook besloten een ‘Office manager’  te gaan werven voor de dagelijkse ondersteuning van het hockeybestuur en vereniging. Een aanwezigheids- en bereikbaarheidsfunctie die verantwoordelijk is voor de uitvoering van de administratieve processen. Het betreft een (betaalde) functie van gemiddeld 12 uur per week. Dus bent u iemand, of kent u iemand die hiervoor in aanmerking komt, richt dan uw motivatiebrief en cv aan [email protected] of tip degene die u gekwalificeerd acht. U kunt via die mail, bij mij dus ook een uitgebreider profiel opvragen.

 

Maar voor nu, lekker naar buiten!

 

Alex van Reeuwijk

Nieuwsafbeelding

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws