header-schaer-website-v6.jpg
 

KOM WERKEN, BIJ JUMBO

SA = Sponsoractie  |  6-2-2019

Hallo Jeugdspelers in de A en B-lijn! Kom werken bij Jumbo!

 

Zoals jullie ongetwijfeld al weten, is Jumbo Supermarkten Zeist een nieuwe sponsor voor Schaerweijde. Een sponsor vindt het vooral leuk om op andere manieren bij te dragen aan de clubkas en het clubgevoel, dan simpelweg een geldbedrag te storten. En daarbij is het leuk als er een win-win situatie ontstaat. Zo gaan we binnenkort van start met de hockeyplaatjes actie.

 

En voor jullie, jeugdspelers in de A en B, hebben we een heel leuk ander aanbod: Kom samen met (een deel van) je team bij een van de Jumbo supermarkten in Zeist werken! 

 

Jumbo is op zoek naar personeel (vooral vakkenvullers) en is op zoek naar jou. Werken bij Jumbo heeft de volgende voordelen:

-          Met werken verdien je je eigen geld, 

-          Werken is leuk: je komt te werken in een gezellig team, o.a. met je teamgenoten,

-          Je werkt op tijden dat je niet hoeft te trainen, en ……

-          Als je minimaal 3 maanden werkt heeft Jumbo leuke incentives. Denk hierbij aan leuke uitjes met je hele team!

 

Kortom, het is de moeite waard om met je team even bij elkaar te gaan zitten, en je op te geven voor deze leuke lucratieve bijbaan!

 

Mocht werken bij Jumbo je bevallen, dan is het goed om te weten dat je ook na het halen van je schooldiploma bij Jumbo terecht kunt: Jumbo heeft verschillende interne opleidingen, op mbo & hbo-niveau. 

 

De minimale leeftijd is eigenlijk 16 jaar, maar zijn jullie een serieus team, maar nog niet allemaal 16, kom dan gewoon eens praten of je met 15 jaar, samen met teamgenoten, ook al mag komen werken.

 

Direct solliciteren? Stuur een bericht via WhatsApp naar: 06 – 20 80 32 12 en ga voor die leuke bijbaan!Nieuwsafbeelding