header-schaer-website-v6.jpg
 

AANMELDING FUNKEY INSTROOMGROEP GEOPEND

JJ = jongste jeugd  |  7-1-2019
Ook dit seizoen is er weer een instroommoment voor nieuwe funkeys na de winterstop, start vanaf 6 maart.
Deze instroom mogelijkheid geldt alleen voor jongens en meisjes die tussen 1 oktober 2018 en 1 april 2019 vijf jaar worden. Deze kinderen bieden we de mogelijkheid dit seizoen al in te stromen, ze blijven dan gezien hun leeftijd ook volgend seizoen nog funkey.

Tijdens de funkeytrainingen laten we de kinderen op een leuke manier bewegen en kennis maken met het hockeyspel: 

FUN is the KEY!

Voordat we overgaan tot het ‘echte ’hockeyspel, leren we de kinderen spelenderwijs een beperkt aantal basis hockeyvaardigheden aan.
In de trainingen bieden we veel spelvormen aan waarbij het belangrijk is om samen te leren spelen. De kinderen leren omgaan met stick en bal zodat zij het duel 1:1 veilig, slim en met plezier kunnen spelen.

Overzicht van spelvormen:
- lopen en gaan
- tikspelen
- rollen, stuiten, werpen en vangen
- springen
- samen/alleen
- muziek en ritme
- knots hockey

We trainen 1x per week 1 uur op woensdagmiddag.

Voor deze instroomgroep bieden we een gereduceerd contributietarief aan van € 75,- vanaf maart t/m mei 2019. Het entreegeld (€ 170,-) dient wel volledig betaald te worden.

Vanaf 1 tot en met 31 januari 2019 kunnen kinderen die geboren zijn tussen 1 oktober 2013 en 1 april 2014 aangemeld worden via het inschrijfformulier op de Schaerweijde website onder Hockey > Clubinfo > Lidmaatschap > Inschrijven

Indien er meer aanmeldingen zijn dan plaatsen beschikbaar zal plaatsing gebeuren op basis van het aannamebeleid junioren. Dit aannamebeleid staat ook op de website onder Hockey > Clubinfo > Lidmaatschap > Aannamebeleid

Voor meer informatie: [email protected]


Nieuwsafbeelding