header-schaer-website-v6.jpg
 

Aanmelden nieuwe jeugdleden: tussen 1 en 30 April

Jeu = jeugd  |  12-4-2019

De aanmeldperiode voor nieuwe jeugdleden voor het volgende hockeyseizoen 2019-2020 is geopend. Vanaf 1 tot en met 30 april kunnen jeugdleden zich aanmelden via het inschrijfformulier op de website onder Clubinfo > Lidmaatschap > Inschrijven

Alleen aanmeldingen die in deze periode binnenkomen, worden in behandeling genomen. Aanmeldingen die later binnenkomen worden op volgorde van binnenkomst behandeld en kunnen alleen behandeld worden als er in de betreffende leeftijdscategorie nog plaatsingsmogelijkheden zijn. 

Junioren kunnen opgegeven worden voor het seizoen waarin zij op 1 oktober minimaal vijf jaar oud zijn. Dit betekent voor het seizoen 2019 - 2020 dat kinderen op 1 oktober 2019 vijf jaar of ouder moeten zijn (de peildatum is  1 oktober).

Kinderen die op 1 oktober 2019 achttien jaar zijn vallen in de categorie (jonge) senioren. 


De verwachting is dat het aantal aanmeldingen in bepaalde lijnen net als voorgaande jaren weer groter is dan het aantal beschikbare plaatsen.

Om zo transparant mogelijk te zijn heeft Schaerweijde een aannamebeleid met criteria opgesteld voor het plaatsen van jeugdleden. Deze criteria staan ook op de website onder Clubinfo > Lidmaatschap > Aannamebeleid


Wij hopen weer veel nieuwe jeugdleden te kunnen plaatsen volgend hockeyseizoen!
 


Nieuwsafbeelding