header-schaer-website-v6.jpg
 

Vacatureoverzicht

Zomer 2019

Een vereniging als Schaerweijde kan niet zonder vrijwilligers. 

We zijn een vereniging voor en door leden, zonder vrijwilligers kunnen we niet bestaan. En het is juist zo leuk om samen met andere vrijwilligers ervoor te zorgen dat alles op rolletjes loopt!

Wij zijn dan ook dringend op zoek naar ouders/spelers die zich willen inzetten voor onze vereniging:

  • Zaalcoördinator (spoed, zie hieronder)
  • Enkele functie binnen (Jongste) Jeugd
  • Leden Sponsorcommissie
  • Lid Arbitragecommissie

Wij hopen dan ook dat jullie, ouders van onze jeugd of zelf spelend bij Schaerweijde, jullie steentje willen bijdragen en ons komen helpen. Meer handen maken meer werk.

Meld je nu aan bij [email protected] en laat ons weten wat je graag zou willen doen.

Schaerweijde Hockeybestuur


VACATURE: Zaalcoördinator

Heb je een helikopterview en hou je van organiseren dan zoeken wij jou om onze zaalcommissie te versterken!

De Zaalcoördinator is de spin in het web binnen de zaalcommissie. Je bent binnen de club en voor de KNHB het eerste aanspreekpunt voor zaalhockey. Je bent betrokken bij het hele proces: van het regelen van zaaluren, de inschrijving van de teams tot en met de evaluatie aan het einde van het seizoen bij de KNHB.

De afgelopen jaren is de zaalcommissie, een team van 6 personen, steeds verder geprofessionaliseerd. Er is een duidelijke actielijst waarop staat wanneer wat moet gebeuren en ook veel procedures zijn vastgelegd. Als zaalcoördinator ben je voornamelijk bezig in september (inschrijving van de teams en opgave van de zaaluren), vanaf half november tot de start van de competitie in het eerste weekend van december (wedstrijdschema, kick off KNHB en kick off op de club) en na de zaalperiode in maart als de evaluatie plaats vindt. De huidige zaalcoördinator wil graag spoedig de taken overdragen en zorgen we uiteraard dat je goed wordt ingewerkt! 

Heb je interesse of vragen over deze vacature? Stuur dan een mail naar 
[email protected]