header-schaer-website-v6.jpg


Registratie Corona 

Busjes

Elk seizoen verzorgen wij voor studenten uit Utrecht het vervoer vanaf Utrecht naar Schaerweijde. Hieronder een aantal punten opgesomd om alles duidelijk te maken.     

De opstapplaats 

Er wordt opgestapt bij de bloemenkiosk gelegen aan de Prinsessenlaan. Dit is nabij de begraafplaats Sint Barbara. Hier zal je ook afgezet worden! 

De busjes 

Er rijden per keer drie busjes van 7/8 personen. Wij kunnen dan ook maximaal 24 spelers per keer vervoeren. Het is niet toegestaan te eten, drinken of roken in de bus. Een flesje water is geen probleem. Deze busjes zijn in eigen beheer en houd ze AUB netjes!! Verder rijden de chauffeurs op basis van een rooster. Houdt je dus goed aan de opstaptijden zodat iedereen op tijd op het veld kan staan. (Wij zijn geen pendeldienst.)

Bereikbaarheid van de chauffeurs  

De chauffeurs zijn bereikbaar via de team captains app-groep. Deze app is alleen bedoelt voor de aanvoerders van de dames en heren teams van Schaerweijde.

Mocht je hier niet in zitten en contact willen opnemen met T&E Personeelsdiensten, dan kan je ons bereiken op 088 2828 880 of 06 1995 7905 en vragen naar Khaleda Sadat.

Afmelden van trainen 

Indien jullie besluiten niet te gaan trainen, dient dit op de speeldag voor 13.00 uur aangegeven te worden in de team captains app-groep. 


Opstaptijden op zondag 


De wedstrijdroosters worden iedere donderdag gemaakt en verstuurd in de team captains app-groep. Deze dient goed bekeken te worden en mogelijke aanpassingen uiterlijk op vrijdag voor 13.00 uur door geven te worden. Mochten er teams na afloop van een wedstrijd een drankje willen doen in het café moet dit natuurlijk kunnen. Echter, communiceer dit als team captain met de chauffeurs zodat zij weten dat jullie later nog vervoerd moeten worden. De chauffeurs zullen altijd aangeven wanneer ze de laatste ritten zullen rijden. Het is de verantwoordelijkheid van de team captains om dit goed in de gaten te houden.

Overige vragen etc. mogen verstuurd worden naar planning@tenelogistiek.nl