header foto header foto header foto header foto
Algemeen Clubevents Jeugd Senioren Top Vacatures
 

De inning van de hockey contributiebedragen vindt plaats via automatische incasso. Medio augustus ontvangt u de factuur voor de contributie voor dat seizoen. De inning van de contributie vindt plaats in 3 termijnen namelijk medio augustus, september en oktober. Wordt u lid na 1 oktober, dan zal de contributie in 1 keer van uw rekening worden afgeschreven.

Bij deelname aan zaalhockey zal deze contributie apart worden gefactureerd en ge├»nd. De inning vindt plaats in 1 termijn in de maand januari.

Bij automatische incasso verplicht het lid zich te zorgen voor voldoende saldo, zodat de automatische incasso ook daadwerkelijk kan worden uitgevoerd. Tevens is het lid verplicht ZSV Schaerweijde een correct en actueel rekeningnummer door te geven. Bij een 2e en volgende stornering van de incasso, zal een bedrag van € 30,00 administratiekosten in rekening gebracht worden.

Indien u geen toestemming tot automatische incasso verstrekt, zal er per seizoen € 30,00 administratiekosten boven op uw factuurbedrag in rekening gebracht worden.

Voor nieuwe leden geldt: Het lidmaatschap wordt pas door de ledenadministratie geactiveerd, op het moment dat het formulier betreffende de automatische incasso in het bezit is van diezelfde ledenadministratie. 

Via onderstaande link komt u bij het incassoformulier, welke u ingevuld (en ondertekend!) als scan kunt mailen naar [email protected].  

Via de mail heeft onze voorkeur, maar u mag het uiteraard ook per post verzenden.

Klik hier om het machtigingsformulier te downloaden.