header-schaer-website-v6.jpg
 

Inschrijfformulier Warming Up week 25 t/m 28 augustus 2014

Vorig jaar was een daverend succes en dus starten we in de laatste week van de vakantie starten weer met de Schaerweijde Warming Up week voor breedte teams van de C en D jeugd (vanaf D3 en C3)

In deze week staat de voorbereiding op het nieuwe seizoen centraal. Goede trainingen, spelregelkennis, een uitgebalanceerde warming up, we doen het allemaal!

Maar het is natuurlijk nog wel vakantie! Dus ook veel aandacht voor andere leuke dingen! Spannende spellen, veel muziek, samen eten.

We sluiten de week af met een gezellige Meet & Greet BBQ voor iedereen (ook als je niet aan de warming up week hebt meegedaan) zodat je, voordat het seizoen begint, al je eerste teamuitje hebt gehad!

Dus wil jij goed voorbereid aan dit nieuwe hockeyjaar beginnen? Schrijf je dan in voor de Warming Up Week! 

Programma D jeugd:

15:30 - 16:00 uur: Warming up

16:00 - 17:30 uur: Training

17:30 - 18:15 uur: avondmaaltijd

18:15 - 20:30 uur: avondprogramma


Programma C jeugd:

16:30 - 17:00 uur: Warming up

17:00 - 18:30 uur: Training

18:30 - 19:15 uur: avondmaaltijd

19:30 - 21:30 uur: avondprogramma

NB. Het programma is onder voorbehoud van wijzigingen.


Een groot succes vorig jaar: de afsluitende teambarbecue!

Wat was dat vorig jaar gezellig! Direct de ouders en kinderen van het nieuwe team leren kennen! Iedereen kan inschrijven voor de Meet & Greet BBQ op Schaerweijde. Voor de deelnemers is de BBQ inclusief, maar vaders en moeders, broertjes en zusjes kun je ook inschrijven!

De kosten voor de barbecue deelname zijn 7,50 per kind en 12,50 per volwassene. (voor kinderen die meedoen aan de warming up week is de bbq inclusief.)


Kosten Warming Up Week

Deelname aan de Warming Up Week wordt mede mogelijk gemaakt door ABN AMRO, zij zorgen dat de trainers betaald kunnen worden en dat is mooi want daarom kunnen we de kosten laag houden. Je kunt 2 tot 4 dagen meedoen. Zie onderstaande tabel (andere combinaties van dagen zijn helaas niet mogelijk). De prijs in inclusief avondeten (ook de bbq), drinken, tussendoortjes en avondprogramma.

maandag dinsdag woensdag donderdag kosten
x x x x  75 euro

x x x 60 euro


x x 40 eurox alleen bbq

7,50 per kind
12, 50 voor een volwassene

De betaling dien je op de eerste deelnamedag contant te voldoen*. 

Inschrijven kan t/m 7 juli voor de warming up week. Inschrijven voor de bbq kan t/m 25 augustus, via het formulier of als uiterste mogelijkheid op 25 augustus bij de registratietafel op Schaerweijde.

Mocht je nog vragen hebben? Mail naar [email protected]

Doe mee! We zien je graag op de warming up week 2014!

* i.vm. de begroting geldt een betalingsverplichting als je je hebt opgegeven, bij een last minute afmelding of niet op komen dagen zijn wij genoodzaakt om toch de bijdrage in rekening te brengen.

ouder(s)
broertje(s)/zusje(s) The CAPTCHA image