header-schaer-website-v6.jpg


Registratie Corona 

Jeugdplan

Missie  

TopHockey Jeugd Schaerweijde (THJ) wil een optimale en uitdagende leeromgeving creëren voor talenten om zich optimaal te kunnen ontwikkelen als speler en als mens.

Voor coaches bieden we een uitdagende omgeving waar zij kunnen leren en samenwerken met elkaar om talentvolle spelers beter te maken.

Kernwoorden: Veiligheid, plezier, individuele ontwikkeling, mentaal weerbaar, zelfvertrouwen, zelfredzaamheid en hoge kwaliteit kader. 


Visie

In lijn met de Topjeugd-visie van de KNHB kiezen we voor de individuele ontwikkeling van spelers in teamverband.

THJ biedt spelers een gevarieerd trainingsprogramma waarbij alle aspecten van de ontwikkeling (techniek, tactiek, fysiek en mentaal) aan bod komen. De specialisatietrainingen en verbredingssporten (judo, karate en loopscholing) worden verzorgd door professionals binnen het specifieke gebied.

De trainer/coaches die de topteams begeleiden, beschikken over veel hockey inhoudelijke- en mensenkennis. Tevens zijn alle coaches door de KNHB en/of intern opgeleid. De trainer/coaches worden op allerlei specifieke vlakken bijgestaan door professionals (looptrainer, voedingsdeskundige, arts, fysiotherapeut, mentale coach).

De teams van THJ spelen op zaterdag op het hoogst mogelijke weerstandsniveau d.w.z. in de hoogst haalbare competitie in hun leeftijdscategorie.

Per seizoen stromen minimaal 2 spelers vanuit de jeugd door naar de vlaggenschepen. We willen regelmatig spelers leveren voor de districts- en nationale selecties. 


Organisatiestructuur

De organisatie van de Schaerweijde Topjeugd is als volgt: jongens/meisjes C en D vallen onder de verantwoordelijkheid van Razwan Ahmed en jongens/meisjes A en B vallen onder de verantwoordelijkheid van Erik Jazet. 


Contactgegevens

Mocht u in contact willen komen met één van de technisch managers, zie hieronder:

Technisch manager J/M CD, Razwan Ahmed: [email protected] 

Technisch manager J/M AB, Erik Jazet: [email protected]  

Bestuurslid Tophockey Jeugd: Niek van Exel: [email protected]